toys

sskbild3

Söndagsklubben

Söndagsklubben är barnens egen gudstjänst. Varje söndag under skolterminerna har vi söndagsklubb för barn mellan 4-12 år under gudstjänsttid. Vi har två grupper Superhjältarna 4-7år och Djupdykarna 8-12 år. Barnen välkomnas redan vid incheckningsbordet i cafét till söndagsklubben. Alla får checka in och barnen 8-12 får välja mellan två aktiviteter som det sedan går till när söndagsklubben startar.
Tillsammans börjar vi i den ”stora gudstjänsten” där vi får lovsjunga och barnen får ge sin kollekt tillsammans med den övriga församlingen. När barnen sen hör söndagsklubbens signaturmelodi springer de iväg till respektive grupp och aktivitet. Där får de sjunga, leka, pyssla, ha roligt tillsammans och där får de sin undervisning.
Till Korskyrkan är alla barn väldigt välkomna!

Fredagsklubben

Välkomna till Fredagsklubben alla barn födda 09-05! I år har vi två grupper 23:an och 46:an. 23:an är de barn som går i åk 2-3. Det träffas i hemmen, gör roliga saker tillsammans, fikar och avslutar med en andakt. 46:an har tjej och killgrupper i Betelkyrkan. Några gånger per termin träffas alla tillsammans och gör något roligt.
Tid: 18.30 - ca 20.30
Kontakt: Simon 070-5197110
Vi träffas på angiven plats. Förutom lämpliga kläder för kvällens aktivitet behöver ingenting medtas.

Sportlovsläger

Under vecka 10 har vi barnläger för mellanstadiebarn. De senaste åren har vi åkt till Bygdeträsk och Bygdsiljum, där det varit full fart med skidåkning, andakter, badhusbesök, mat och lekar. Kring jul- och nyårstid kommer aktuell info om årets läger upp på hemsidan, så håll utkik!

Sommarläger

Varje sommar har vi barnläger för de som gått ut 1:an till de som gått ut 6:an på vår sommargård, Norrmjölegården. Bad, bibelsamlingar, lekar, tävlingar, god mat och sång i några härligt intensiva dagar. Ibland arrangerar vi lägren tillsammans med någon annan kyrka i Umeå. Håll utkik här på hemsidan under vårterminen för info om de läger som ligger framför!