Korskyrkan Umeå - Med Jesus i centrum

Välkommen

Viktig information

Vi i Korskyrkan delar den oro som många känner inför coronaviruset som nu sprids över världen. Trots detta har vi en fortsatt förtröstan på Guds omsorg.

Samtidigt vill vi ta vårt ansvar för att förebygga smittspridning, därför ställer vi in våra samlingar i Korskyrkan tills de nuvarande restriktionerna lättas. Istället kan du delta i våra Gudstjänster via webben.

Fortsätt att ta hand om varandra i bön, samtal och omtanke. Tänk på de som är isolerade eller riskerar att förlora arbetet.

Våra Gudstjänster på webben

Du vet väl om att du kan se våra Gudstjänster på youtube. Vi startar som vanligt söndag kl 11. Du kan även ta del av själva predikan i efterhand.

Välkommen att delta i våra Gudstjänster även på detta sätt.

Matlåda i Coronatider

Vi har fått möjligheten att dela ut 50 matlådor tillagad mat per vecka. Utdelningen sker på onsdagar. Målgruppen är personer som är isolerade pga. av Coronaviruset.

Vet du någon som är i behov att matlåda? Hör av dig till oss så vi kan förmedla hjälpen.

Epost: erik@korskyrkanumea.se

Påsken i Umeå

Under påskhelgen i Umeå vill vi bjuda in till våra ekumeniska livesändningar
  • Skärtorsdag 9 april
    19.00 Gudstjänst - Livesändning från Korskyrkan.
    Gemenskap och Getsemanestund.
  • Långfredag 10 april
    11.00 Gudstjänst - Livesändning från Frälsningsarmén
  • Påskdagen 12 april
    11.00 Gudstjänst - Livesändning från Pingstkyrkan
Välkommen att fira Påsken med oss!

Teamträffar

Varje torsdag kl. 18:00 möts vi till teamträff för alla som är engagerad i Gudstjänsten kommande söndag.

Varmt välkommen!

Att dela gemenskapen i Gudstjänster och andra samlingar.
Vi vill att Du skall trivas med oss och Du är så välkommen in i vår församlingsgemenskap.

Gud välsigne Dig!

Ge din gåva 123-579 29 24