Felanmälan:

Kyrkan:

Sequence NumberNamnÄrendeDatum
Erik Bryskhe
Kaffekokaren på Norrmjölegården läcker vatten. Alltså den stora dubbelkokaren som står i köket på gården. Det är troligen INTE kopplingen mellan maskinen och vattnet. Tror det läcker inne i maskinen. Kan något fryst sönder under vintern? På vattenslangen under diskbänken sitter en kran. Jag har stängt den kranen så att det inte står o läcker vatten när övrigt vatten är igång på gården.
2021-06-13
Jan Kollberg
1. Flera av nätverkuttagen är ej helt fungerade... 2. Ett par toalock spruckna (i Glädjen och barnvåning)! 3. Dörr mellan kyrksal & kapprum går ej i lås! 4. Övre dörrfoder löst i dörr mellan kyrksal & musikrum! 5. Golvklinker trasigt i entré vid trapp 6. Reling löst (kyrksal mot fönster) 7. Fog kyrksal vid scenvägg inte ok!
2021-05-24

Norrmjöle:

Sequence NumberNamnÄrendeDatum
Jan Kollberg
1. Toalett i Hebret verkar vara ur funktion! 2. Skall vi sälja av lite tomter till någon 🙂
2021-05-24