7 myter om lovsång med David Davage

Bokrelease & undervisningskvällar på Korskyrkan!

Har du någon gång funderat över vad lovsång är egentligen? Varför sjunger vi lovsång? Måste det låta på ett visst sätt? Är det för alla eller bara några få?

I en ny bok tar sig David Davage an sju vanliga myter kring lovsång och visar vad Bibeln egentligen säger. Han utmanar oss att tillsammans nå djupare och längre i vår lovsång på ett sätt som drar in hela livet.

Varmt välkommen att vara med på bokrelease!
Det finns möjlighet att köpa boken på plats, men vill du vara säker på att få en kan du förhandsbeställa ditt exemplar direkt från David genom att maila till kontaktadavid@live.se

David Davage, lärare på ALT, Bibelforskare vid Umeå universitet och medlem i Korskyrkan Umeå, kommer under tre söndagkvällar presentera sin bok och håller i tre samlingar med föreläsning, samtal och bön kring innehållet i hans bok ”7 myter om lovsång”.

• 25 oktober kl 18 är det Bokrelease i Korskyrkan och den första föreläsningen kring Myt 1 och 2.
  • 8 november kl 18 är den andra träffen i Korskyrkan med föreläsning kring Myterna 3 och 4.
  • 22 november kl 18 är den tredje och sista träffen i Korskyrkan då Myterna 5–7 gås igenom.

Välkommen

Till 7 myter om lovsång behöver vi anmälan med max 50 st som vid Gudstjänsterna