Threads of hope startade 2012 som ett syprojekt för prostituerade kvinnor i Aten.  Threads of Hope vill bjuda in kvinnor till ett träningsprogram i 6 månader som ger möjlighet till livsförändring.  De har möjlighet att söka arbete genom Threads of hope affärsverkssmhet, genom att lära sig att sy och mycket mera.

Vi stöttar deras arbete via mission, men nu har vi också möjlighet att köpa deras varor. Vi har tagit hem ett lager där du har möjlighet att köpa jättefina julklappar och stötta deras arbete i dessa Covid-tider som även gör det svårare för dem.

• Du kan handla genom att helst skriva mail till Per-Anders Lindgren: lindgren@glassen.nu eller för dig som inte har mail ringa Vivi Lindgren på 070-6604519 och boka vad du vill ha.
  • De förbereder då högar i kyrkan som du kan hämta och betala.
    Swisha betalning till Korskyrkan!
    Swishnummer: 123 – 579 29 24 märk med
     “Threads of Hope”.
  • Du som inte har nyckeltag för att hämta i kyrkan får boka tid med Erik Bryske.

Nu gör vi ett krafttag och handlar för välgörenhet.

Med vänlig hälsning, Mariana.