Föräldrakurs i Korskyrkan

Nu finns det möjlighet för dig som är förälder att vara med i Föräldrakursen ABC (Alla Barn i Centrum). Kursen är för dig med barn i ålder 4-12 år och består av fyra tillfällen och leds av Seth Åberg och Karin Bryskhe. Vi kommer att vara i Korskyrkan och kursen är kostnadsfri.

Egentligen krävs ingen forskning för att övertyga oss om att bra relationer med våra barn är viktiga. Det vet vi redan. Däremot är det inte alltid så självklart hur vi åstadkommer det. De flesta av oss föräldrar kan känna igen oss i vardagssituationer där relationerna sätts på prov. Hur hanterar vi bråk och protester? Hur undviker vi stressiga situationer? Hur kan vi förebygga konflikter? Hur skapar vi harmoni kring matbordet? En sak är säker. Ingen förälder är ensam om dessa funderingar. Men det finns hjälp att få.

Datumen är:

• mån 2 nov kl. 18.30-21.00
  • mån 16 nov kl. 18.30-21.00
  • mån 30 nov kl. 18.30-21.00
  • mån 14 dec kl. 18.30-21.00

Du anmäler dig genom att maila till: samtal@korskyrkanumea.se